За нас

"МАДАРА - Транс" ООД

Фирма „ Мадара - Транс „ ООД  е  с основен предмет на дейност международен и вътрешен транспорт и спедиция. Фирмата има изграден комплекс за ремонт и обслужване  на автомобили и колектив с богат опит и традиции.
Разполагаме с 15 бр. товарни автомобила "EURO 3", "EURO 4"с полуремаркета на въздушни възглавници, обем 92-95 куб.м / 13,6м., 2,55м., 2,70м./,  пътуващи по релации България-Румъния-Украйна-Русия/страните от ОНД/ и страните от ЕС. Товарните автомобили с три открити, две закрити полуремаркета, едно полуремарке гондола за насипни товари/50куб., 25-26 т./,бордови автомобили до 12т. и лекотоварен бус,фирмата използва за транспорт в страната.За Шумен и ригиона, разполагаме със строителна и специализирана техника: Автокран до 25т, Автовишка с височина на стрелата до12м., Многофункционален багер, челен товарач/TEREX/ и Мотокар до 6,3т.
Извършваме диагностика и ремонт на товарни автомобили, ремаркета и полуремаркета.
Логистичните ни възможности обхващат Европа и Русия/страните от ОНД/.
Всички автомобили са оборудвани с GPS  система за  проследяване на целия автопарк, което гарантира сигурността и надежността на превоза на съответния товар.
Надяваме се, че нашата фирма би представлявала интерес за Вас и ще ни предоставите възможността за доказване на нашите професионални умения.Оставаме с надеждата за едно ползотворно бъдещо сътрудничество !

От юни месец Мадара  Транс разшири дейноста си  като откри свой  цех  за изработка и монтаж  на алуминиева и пвц  дограма  както 

 

"Мадара ТРАНС" ООД

гр. Шумен 9700

бул. "Мадара" 1

тел.: 054/ 857 397

факс: 054/ 857 301

Петър Дяков - Управител; Мобилен: 0888 818 468

www.madara-trans.eu

email: office@madara-trans.eu